Derfor fik Bertram 10 i tysk efter 3 gange på Skype!

Seriøst? 10 i tysk stil efter 3 timers tyskundervisning?

Lyder det for godt til at være sandt?

At man kan gå fra at mangle overblik og være totalt hægtet af i tysk til at få 10 i tysk stil efter 3 timers træning på Skype?

Det forstår jeg godt!

Ikke desto mindre, er det ret logisk, når man ved, hvad der skal til og ved, hvorfor de fleste tyskelever har en oplevelse af, at de ikke kan lave sætninger på tysk.

Jamen kan JEG så også få 10?

Ja, selvfølgelig – også selvom du lige nu hører til dem, der tænker “doooh” jeg aner ikke, hvor jeg skal ende og begynde?

Nu skal du høre en hemmelighed:

1 Når du er bagud i tysk eller ikke føler, du kan lave sætninger på tysk, er det ene og alene fordi, du aldrig rigtigt har fået forklaret grammatikken grundigt nok = tilstrækkeligt mange gange til, at du kan HUSKE den – OG aldrig rigtigt har fået lov at træne de basale strukturer i grammatikken tilstrækkeligt mange gange til, at du mestrer dem. Og så, at du får en tålmodig, pædagogisk forklaring på, hvad der skal rettes og hvorfor.

Ja, det passer!!

2 Punkt 1 er svært at komme i mål med, når du sidder i skolen, af den simple grund, at der kun er een lærer til alt for mange elever, og der kun er 2-3 tysktimer om ugen til et monsterstort pensum, så din lærer er under tidspres og skal leve op til nogle formkrav, der gør det svært at give dig det, jeg beskriver i punkt 1.

3 Derfor sker der det, at når du får 1:1 undervisning hos mig og både får forklaret grammatikken OG får lov at BRUGE den tilstrækkeligt mange gange til, at du kan selv, så letter tysktågerne, og du har kontrollen.

4 Så kan du OGSÅ få 10 i tysk stil ligesom Bertram.

5 Når du så OGSÅ giver den gas med repetition af det, du har lært sammen med mig og i er tålmodig med at lære grammatikken, så bliver det bare endnu bedre.

Det hele handler om, at det er dig, der har kontrollen. Det er det, der er sket for Bertram og alle mine andre tyskelever. Se hvad de siger her:

Det eneste jeg gør, er at lære dig at fiske, så du selv kan fiske resten af livet.

Skal du være den næste, der får 10?

Så ring eller skriv til mig

2072 0475 mobil 

hs @ tantetysk.dk

Tags:, , , , , , , , ,

Spor fra din hjemmeside.

Skriv en kommentar