Referencer

10/10 i tysk efter 6 lektioner!

Johannes fik 10/10 i tysk her i 9. klasse på efterskole! Efter 6 online-lektioner 1:1 med dig!

Det er søreme imponerende! Kæmpe tak til dig og mega respekt 😉 

KH

Mette-Lise, Johannes mor

 

7 i tysk terminsprøve!

Det gik rigtig godt til

terminsprøven – han fik 7!

Vi glæder os til at fortsætte hos dig 😉 

KH

Louiza, mor til Mikail i 9. kl.

 

Jeg kan allerede mærke, det er bedre, ifm. tysk stil

Vi må jo gerne bruge ordbog, men det er mere det med formlerne – det er DET, der er godt at lære ..

.. kasserne og sie, die og alt det der 😉 

og nu har min lærer lige sagt, at jeg får 7 i tysk istedet for 4.

 

Mikail, 9. klasse i 3. lektion 1:1

 

Du kan jo tysk-magi! Mange tak for din undervisning og trylleri med motivation – Lukas gik fra at hade tysk til at vælge tysk på B-niveau i gymnasiet!

Kære Helle-Sofia

Jeg vil sige mange TAK for din store indsats med Lukas Plambek! 

Det har virkelig gjort meget, skal du vide. Fra at “hade tysk” og ville vælge italiensk i gymnasiet til nu at vælge tysk på B-niveau 

– WOW – 

Han holder rigtig meget af din undervisning og måde at nedbryde svære grammatiske ting til logiske regler på. Det så fedt at følge. Og han synes også, det er sjovt (vildt – stor ros til dig!!) – 

Vi har allerede beslutet at give Lukas 8 ekstra gange i tysk hos dig.

Mange tak for dig og din undervisning og trylleri med motivation ❤️   

 

KH 

Mette Plambek – mor til Lukas i 9. kl.

 

 

Lauge får nu 10- og 12-taller i mundtlig og skriftlig tysk!

Kære Helle-Sofia

Jeg får lyst til at fortælle dig, at Lauge (som nu går i 8. klasse og gik i 6. da du underviste ham 1:1) får 10- og 12 taller i både mundtlig og skriftlig tysk. du har givet ham uvurderlig basisviden, da han gik i 6. klasse. Så skønt altså! 

 

KH Camilla

Du er en stjerne og dit system virker! Du har på ganske få uger rykket en nybegynder med på 6. klasses niveau (og nok lidt over)!

Kære Helle-Sofia

Sikke en fantastisk oplevelse. TAK fra hjertet. Du har på ganske få uger fået en nybegynder med på 6- klasses tyskniveau (og nok lidt over). Det er ikke blot tyske gloser du har bidraget med. Det er også overblik, systematik, sprogforståelse, selvtillid og lærings-glæde.

Selv efter en lang skoledag er det en glad og tilfreds dreng der har sagt farvel til dig efter hver session. Det i sig selv er imponerende.

Vi kommer tilbage, når der er nye niveauer der skal indtages – jeg tænker efter sommerferien.

Du er en stjerne og dit system virker.

Kram herfra

❤ Camilla

 

Jeg har fodfæste i sproget igen efter 1 lektion – MEGET DEJLIGT!  

Jeg har haft min første tysklektion med Helle-Sofia og synes virkelig det har været dejligt at komme helt tilbage til det basale – ved jeg har kunnet det engang – har bare glemt det efter et år i USA og studier i spansk – lang tid siden, jeg har haft tyskundervisning på en måde, hvor jeg føler jeg er med – føles som at få fodfæste i sproget igen – meget meget dejligt ! 

 

KH 

Louise Burgaard, 2g elev 

 

Det er noget, der rykker – vi har et forspring i tysk efter 1 lektion!

Vi har om tillægsordenes bøjning i tysk lige nu, og vi kan mærke, vi har et forspring ift. de andre i klassen, fordi vi har gennemgået 5e og reses bøjninger med dig og lavet opgaver i dem! Det er efter 1 lektion, så det er godt nok noget, der rykker det her!   Vi kan også mærke, vi er mere sikre i tysk generelt og har nemmere ved at følge med. Vi har noget at læne os op ad, fordi vi gør tingene mange gange med sætningsanalyse og kasus sammen med dig. Det er fedt!   KH Anders og Mads, 2g elever    

1 lektion og jeg svarede rigtigt på min lærers spørgsmål om bisætninger

Min lærer spurgte klassen, om vi kunne huske, hvordan det var med bisætninger på tysk.   Jeg rakte hånden op og svarede rigtigt, for jeg havde lige talt med Helle-Sofia om det i min første online-lektion.     Min lærer smilede, og det føltes rigtig rart, at jeg vidste, jeg havde styr på det!      KH    Maja, 2g elev”       

1 lektion og jeg har fået glæden ved tysk tilbage PLUS jeg er stolt af mig selv og føler jeg KAN en masse!

Efter jeg har talt med Helle-Sofia er det næsten som om tysk ikke virker så håbløst længere.   Nu ved jeg på en måde, hvad jeg skal lære og have mere styr på – vil prøve at øve de der verbers bøjning – ich bin – du bist og forstå mere, hvordan man bruger kryds og bolle i en sætning – det tror jeg kan hjælpe mig med at skrive bedre. Den måde du har forklaret grammatikken på, viser mig, at jeg har lært noget i tysk og kan noget – jeg bliver stolt af mig selv!   ?     Helle-Sofia – din undervisning og forståelse af, hvordan jeg havde det, inden vi snakkede sammen, giver mig helt lyst til at fortælle alle mine venner, at de kan ringe til dig ….     Kh   Emilie, 8. klasses elev    

 

1 lektion og det hele virker meget nemmere og mere overskueligt end i skolen!

Jeg har lige haft online-lektion med Helle-Sofia, og meget af det grammatik, vi har gennemgået, virker meget nemmere, end jeg har troet, det var – det virker mere overskueligt, end det har gjort før i skolen.

Tak, det er en god følelse at have!

KH Laurine 9. klasses elev 

   

FED metode, du bruger – helt klart en god oplevelse!

Helt klart en god oplevelse at have gratis prøvelektion hos dig – fed måde, du underviser på og fed metode, du bruger – det, jeg godt kan lide er, at når man går i gang, går man i dybden – det man lærer, bliver man ret sikker i!   Jeg vil gerne fortsætte efter prøvelektionen!   DBH Jan – 2g elev      

Detaljerne gør hele forskellen, når du underviser!

Den måde, du gennemgår kasserollerne på – jeg har prøvet noget lign. før, men aldrig så meget i detaljer – nu forstår jeg det!   Før har vores lærer fx bare sagt, “nu skal I sætte kryds og bolle” og så har han gennemgået hvad, der var rigtigt og forkert – men ikke HVORFOR det var rigtigt og forket. DET gør DU og det er det, der får mig til at forstå det!   KH Maja, 2g elev   

Din undervisning har gjort en kæmpe forskel for Anna!

Hun har nu haft 2 lektioner og synes, at det fungerer superfint at blive undervist af dig på Zoom???   Det har gjort en kæmpe forskel for Anna, at det kun er dig og hende  Hun er rigtig glad for din undervisning. Hun var bestemt ikke fan af tysk ..      KH   Mette Ulff Jørgensen Markmann, mor til Anna i 9. klasse”  

Med i tysk efter 5 lektioner!

Jeg skiftede fra fransk til tysk i 6. klasse og kunne intet tysk, da jeg startede hos Helle-Sofia. Nu – efter 5 gange 1:1 lektioner er jeg HELT med og kan det samme som mine klassekammerater. vi havde onlinetime i tysk i idag og jeg havde nemt ved at følge med i alting og forstod det meste læreren sagde. Nogle af tingene, som fx tallene er jeg endda mere sikker i, fordi vi har trænet dem grundigt.

Jeg kan også bestille mad og drikke på en restaurant, spørge om prisen og betale, jeg kan tale om familie, tælle til 1000 og sige ugedage & hvad klokken er. Desuden kan jeg sige, hvad humør, jeg er i, præsentere mig med navn og alder, sige hvor jeg bor og hilse på andre.

Det føles rigtig godt!

KH

Lauge, 6. klasses elev

 

Han er meget begejstret og forundret over alt det han lærer hos dig!

 

Efter 6 gange 1:1 med dig er Valdemar meget begejstret og selv forundret over alt det, han lærer hos dig. Det er super godt!

TAK

? 

 

KH

Carina Rutell, mor til Valdemar i 9. klasse

 

Markant meget bedre i tysk på 8 uger!

Efter 8 gange på Skype med Tante Tysk er jeg markant meget bedre i tysk – alt det med navneordenes bøjning i køn, verbernes bøjning i tider og præpositioner har jeg mere styr på.

Bare tysk grammatik generelt er jeg bedre til …

Det føles SÅ godt!

Kh

Bertram i 8. klasse

 

De høje forventninger blev indfriet i 1. lektion

Lauge var så tilfreds med sin første lektion i tysk. Han glædede sig og havde høje forventninger til omstillingen fra fransk til tysk. De blev indfriet, så det er helt perfekt.

KH

Camilla, mor til 6. klasses elev, der skiftede fra fransk til tysk

 

Jeg fik 10 i tysk stil efter 3 gange på Skype!

Vi skulle skrive stil om, hvad vi lavede i sommerferien 200-300 ord.

Så satte jeg mig ned og gjorde mig umage (efter 3 gange på Skype med Helle-Sofia) og huskede det med “der, die, das” som læreren havde sagt og al den grammatik Helle-Sofia og jeg har talt om.

Så kiggede jeg meget i Tante Tysk bogen – studerede de kasser, vi bruger, når vi er på Skype – og så fik jeg squ 10!!

og det er jeg glad for….

KH

Bertram, 8. klasse

 

Jeg fik 12 i linjefagseksamen!

 

Hej Helle-Sofia.

Så blev jeg linjefagsuddannet lærer i Tysk med et 12 tal.

De var vilde med undervisningensforløbet, og kaldte det en ekstremt vellykket sammenkobling mellem teori og praksis.

Er bare så glad, og har stadig ikke helt forstået det. 

Mvh

Linjefagsstuderende i tysk, som var meget nervøs før 4 x Skype

(og er meget privat og derfor ønsker at være anonym)

 

Yes – nu får jeg 12,12 istf. 4/7!

Hej Helle-Sofia Hermed en stor og flot reference til dit firma:-)

Josephine fik 12,12 i tysk i afgangskarakter – du gjorde en kæmpe forskel!

PS: Før din hjælp fik hun 7 i skriftligt, 4 i mundtligt tysk.

 

Tak ???

Kh Lise Lundgreen

 

YES – nu får jeg 7 i tysk istf 02/4!

Før jeg startede hos Helle-Sofia fik jeg 02 i mundtlig tysk og 4 i skriftlig. Nu får jeg 7 i opgaver og mundtlig præsentation. Jeg er så glad og stolt af mig selv, for jeg havde nemlig besluttet mig for at, jeg ville klare mig meget bedre i tysk, da jeg kontaktede Helle-Sofia, og det gør jeg nu!

 

KH

Marie, 9. klasseselev, Tølløse

 

Nu kan jeg forstå tysk og svare på opgavespørgsmål!

Jeg har haft 8 x tysk på Zoom med Helle-Sofia og fundet ud af, at der er et system i tysk og har lært det sammen med Helle-Sofia. Og jeg har fundet ud af, at tysk faktisk ikke er så svært, som jeg gik og troede. Man skal bare have det forklaret og vist ordentligt, hvilket Helle-Sofia har været god til.

Jeg havde en lytte-opgave i tysk før påske, og der kunne jeg forstå, hvad de sagde i historien og svare på spørgsmålene bagefter – det kunne jeg ikke før, jeg gik hos Helle-Sofia!

Det føles så godt!

KH

Rebecca, 8. klasse

 

Nu kan jeg selv lave sætninger på tysk!

Jeg er nu igennem Tante Tysk program på 8 gange og har lige lavet en fremlæggelse til tysk i morgen.

Jeg har SELV lavet alle sætninger, fordi jeg ved, hvordan jeg gør, og jeg føler mig sikker på, at de er rigtige.

Det sværeste undervejs i træningen var at finde ud af det med, om det skulle være akkusativ eller dativ, der skulle jeg lige tænke mig lidt ekstra om, men ellers synes jeg faktisk, det er ret ok at have tysk nu.

 

Marie, 9. klasse, Tølløse

 

Jeg kan følge med i tysk OG jeg har ikke længere HOVEDPINE i tysk!!

Jeg har trænet med Tante Tysk på Skype 4 gange nu, og jeg kan forstå alt, hvad min tysklærer siger i timen på tysk (ovenikøbet med accent), OG jeg kan følge med i alt, hvad hun gennemgår i timerne!

Før jeg startede hos Tante Tysk følte jeg, jeg slet ikke kunne lave sætninger på tysk OG endnu værre, jeg havde jeg ALTID hovedpine i tysktimerne. Allerede efter 5 minutter kom hovedpinen snigende og lagde sig som en tung dyne om mit hoved. Det var så stressende.

NU følger jeg som sagt nemt med, fordi jeg ved, hvad min lærer snakker om og har ALDRIG mere hovedpine i tysk.

Det er så dejligt!

 

KH

Marie, 9. klasse Tølløse

 

Jeg har fået 10-10-10-12 i en afgangsprøve!

Vi har lige haft prøve i klassen og min lærer gennemgik prøverne, en dag jeg var syg. Jeg vidste derfor ikke, at han havde gennemgået MIN prøve med klassen og læst op, hvad jeg havde svaret. 

Da jeg kom tilbage i skole, kom flere af mine klassekammerater hen og spurgte “Hvad sker der? Hvornår og hvordan er du blevet så god til tysk”? Jeg troede det hele var en joke, men det var heldigvis rigtig nok. Jeg fik 10 i lytning, stil og sprogbrug og 12 i læsning.

Jeg var virkelig overrasket og glad.

Før jeg startede hos Tante Tysk fik jeg 4/4.

Det er meget rarere at have tysk på den her måde!

KH

Josephine, 9. klasse

 

Nu forstår jeg, hvordan jeg bruger nominativ, akkusativ og dativ!

Når jeg skal løse opgaver, ved jeg, hvordan jeg skal bruge remserne og bøjningerne, så det hele bliver rigtigt. Vi har lige haft en udfyldningstest i klassen fra afgangsprøven og det gik langt bedre end før, fordi jeg ved at remserne er der, og jeg ved, hvordan jeg skal bruge dem. Det anede jeg ikke før, der gættede jeg bare.

Det hjælper rigtig meget at jeg ved, hvad jeg laver nu!

 

KH

Tjalfe, 10. klasse efterskole

 

Nu kan jeg svare på min lærers spørgsmål – hurtigt og se de typiske fejl, jeg lavede før!

Vi har lige haft en gennemgang af de typiske fejl, eleverne laver i 9. klasse i tysk – fx “ich habe in Deutschland sein” og jeg kunne se, at wow det var præcis sådan jeg gjorde før jeg startede hos Tante Tysk!

Nu ved jeg, det hedder “ich bin in Deutschland gewesen”. Og da min lærer spurgte, hvordan siger man “jeg har købt xx” kunne jeg række hånden op og sikkert svare “ich habe xx gekauft”. 

Det føles rigtig godt!

KH

Josephine, 9. klasse

 

Styr på remser og kasseroller efter 3 gange på zoom

Allerede efter 3 gange føler jeg at jeg har fået meget bedre styr på at bøje ord og at bruge de forskellige kasser som den bestemte artikel, den ubestemte artikel og remserne for Akkusativ og dativ.

KH

Tjalfe, 10. klasse på efterskole

 

Helt med i tysk efter 3 gange på zoom

Efter allerede tre gange med Tante Tysk var jeg helt med i undervisningen, og da jeg pludselig begyndte at snakke om akkusativ og dativ, var min lærer i den grad chokeret.

Jeg fik også 10 i min tysk terminsprøve. Jeg anbefaler virkelig Tante Tysk!!

KH Josephine 9. klasse

 

Har lært mere tysk på 53 min end hele folkeskolen

Allerede under 1. lektion med Tante Tysk kunne jeg mærke, hvordan jeg lærte meget mere end i hele folkeskoletiden!

KH

Josephine, 9. klasse

 

Rimelig vildt – jeg fik 12 til eksamen!

Hej Helle Sofia

Det er rimelig vildt fordi jeg har lige været til eksamen og jeg fik 12
Så tusind tak for hjælpen

– Josefine som er meget glad

Fra superpresset til et 10-tal til lærereksamen!

 

Jeg var super presset over at skulle til tysk eksamen på meritlæreruddannelsen, eftersom jeg læste faget som fjernundervisning.


Jeg havde et fint basisniveau, men ift. læreruddannelsens krav, havde jeg behov for at få nogle strategier til, hvorledes jeg kunne implementere alt grammatikken i min tale.


Og dette klarede Helle-Sofia. 4 online-lektioner gjorde, at jeg scorede et 10-tal, som jeg slet ikke havde turdet håbe på! ??

Gør dig selv en tjeneste og prøv det, hun er sød, hun er sjov, og hun ka’ bare noget!

/Camilla

 

Jeg har lært markant mere af mine lektioner med Tante Tysk end i 3 år i folkeskolen

Allerede efter den første lektion, følte jeg, jeg havde lært mere end på de 3 år i folkeskolen.

Jeg kan kun anbefale Tante Tysk til alle, for undervisningen er helt i top , det kan varmt anbefales og er helt klart pengene værd!

jeg er kommet til at brænde mere for faget efter de lektioner, jeg har haft med Tante Tysk.

 

KH

Priscilla, 10. klasse

 

Jeg fik 7 i tysk – jeg er meget tilfreds!

Jeg var oppe i tysk idag – jeg fik 7

Jeg er meget tilfreds

Tak for al hjælpen!

 

Kh Roald, 9. klasse

 

 

Du har en fantastisk evne til at løfte og styrke elevernes faglige indsigt og personlige formåen????

 

KH

Catherine Daverne

 

Jeg har lige fået 10 i mundtlig tysk

 

Jeg havde nærmest misset ALLE tysktimer i folkeskolen i 3 år! Så jeg bookede 8 gange hos Tante Tysk og nu har jeg fået 10!!!

Det hele gik super fint og jeg kunne sige alt og svare på de fleste spørgsmål til eksamen i mundtlig tysk.

Så jeg fik 10!!

Tusind tak for hjælpen, det var virkelig det hele værd at kæmpe for 😉

 

KH

Cille Petersen, 9. klasse

 

 

Jeg har lige fået 7 med pil op i mundtlig tysk!

 

Jeg har lige fået resultatet af den mundtlige prøve i tysk i klassen – og ved du hvad – jeg fik 7 – med pil op!

MIG – som er så bange for at sige noget foran de andre i klassen – jeg var stadig lidt nervøs men det gik alligevel!

Jeg er helt stolt af mig selv og min lærer er også superglad og stolt af mig!

 

KH

Victoria Skafte, 9. klasse

 

Jeg har lige fået to 10-taller i mine tyskprøver – før fik jeg 02!

Vi har lige haft tyskprøver i klassen – en i lytteforståelse og en i grammatik – jeg fik 10 i dem begge to!! Faktisk var jeg kun 1 point fra at få 12 i den ene af dem….

 • jeg havde 17 af 22 rigtige og man skal have 18 af 22 for at få 12 – wooow… det er for vildt…

Jeg kan næsten ikke forstå det er mig, der nu får de bedste karakterer i tysk i klassen.

FOR BARE 8 UGER SIDEN – Før jeg mødte dig Helle-Sofia – fik jeg 02 i tysk og var totalt nede over det.

Mine forældre er ellevilde og siger “DET VIRKER JO”!!

KH

Victoria Skafte, 9. klasse

 

Jeg får 7 i mundtlig tysk og 10 i tysk stil nu!

Jeg var typen, der plejede at få 02 eller 4 i tysk, Indtil jeg begyndte at træne hos dig Tante Tysk 😉

Jeg har lige lavet en mundtlig præsentation for min lærer, som jeg fik 7 for!

Jeg har lige fået den stil tilbage, du hjalp mig med at skrive – jeg har fået 10!!

KH

Victoria Skafte, 9. klasse

 

Jeg får alle rigtige i tyskopgaver nu!

Jeg har trænet 3 gange med dig på Skype, og vi laver mange af de samme ting i klassen, som vi to øver.

Jeg får nu altid alle rigtige, når vi laver tyskopgaver og jeg er nærmest blevet den bedste i klassen til tysk.

Når jeg skal lave tysk stil, føler jeg mig ikke længere dum, jeg har redskaberne til at kunne skrive,

 • bl.a. fordi jeg har lært at bruge sætningsanalysen og kender KASUS-strukturerne i tysk! Det er så fedt!

Min lærer siger, hun hele tiden har troet på mig og mine forældre synes, det er helt vidunderligt

KH

Victoria Skafte, 9. klasse

 

Jeg fik 7 så jeg er helt vildt glad!

  Hej Helle-Sofia, Jeg var jo oppe i mundtlig tysk i dag og jeg var helt vildt nervøs inden prøven men det gik rigtig fint og jeg fik 7 så jeg er helt vildt glad! Tusind tak for hjælpen! Hilsen en meget lettet Flora

 

Jeg har lært mere tysk på en time end på et helt skoleår!

“Jeg har lært mere tysk på en time med dig end jeg har på et helt skoleår”.   Jeg glæder mig til næste gang,   hilsen Flora.    

Jeg fik 7 i min opgave!

Jeg har lige fået årskarakter i tysk

Normalt ligger jeg på oo-o2

Nu har jeg fået 4! (efter 5 gange på Skype med dig Tante)

Jeg kan mærke effekten af vores træning på Skype

ved at, jeg ikke behøver spørge så meget mere i tysk

fx når der skal laves skriftlige opgaver

Jeg kan selv nu!

 • fordi jeg har lært at bruge sætningsanalysen
 • så jeg nu kan tænke/analysere mig frem i stedet for at gætte

OG

Vi har lige lavet opgave i klassen og jeg fik 7 for min opgave!! (efter 6 gange med dig Tante)

KH

Jacob Crety 9. klasse”

 

Du formår at bringe tysk ned på jorden, gøre det konkret og operationelt!

“Jeg synes du formår at bringe tingene ned på jorden og gøre det konkret og “operationelt” – lige hvad man har brug for, når man (som Jacob gjorde) synes man er ved at blive hægtet af og alting går hen over hovedet på én…

Jacob sagde efter timen i går at han havde fået nogle gode eksamenstips, så jeg tror han føler sig godt rustet til eksamen nu.

Tusind tak for hjælpen! 🙂

Kh Christiane Crety”

 

Jeg fik 12 i tysk!!!

Tak Helle-Sofia fordi du hjalp mig til at blive selvsikker til min eksamen. Du er for sej. Jeg er sindsygt lettet

Jeg var så nervøs og takket være dig, fik jeg ro i maven, og vidste at det nok skulle gå :-)

Er meget taknemmelig for det, du hjalp mig med :-) :-) :-)

KH

Janne

 

Jeg fik 7!! – takket være dig, bliver jeg student i år!!

 

Kære Tante Tysk

Tusind tak for hjælpen med at rette min præsentation igår! Fik 7!! Takket være dig, er det nu 100% sikkert, at jeg bliver student i år!! Tusinde tak 🙂

Eda Ercan

 

Jeg fik 7 !!! – TAK, du er altid positiv og tror på det bedste i en

Kære Tante Tysk

Det har vært rigtig sjovt og lærerigt at arbejde sammen med dig. Det har virket godt, at vi har kommunikeret via Skype, så vi både kunne snakke og skrive sammen.
Du er altid positiv og tror på det bedste i en. Du er god til at give en tid, så man lige kan tænke sig om en ekstra gang. Og så gik jeg jo fra 02 til 7 på de 8 lektioner vi havde sammen 🙂

Kærlig hilsen Marcus

Ih, altså – det er for vildt – du får vores varmeste anbefalinger

Kære ”Tante Tysk”

Ih altså …Det er for vildt…vi havde da blot håbet, at Marcus kunne bestå ved at få 8 timer med dig. Et 7-tal er fuldstændigt overvældende 🙂 Han stråler som en lille sol og er vanvittig glad…..tænk, at det hele skulle ende godt …..med en tysk-prøve 🙂 Imponerende…og tak, tak for din måde at støtte Marcus og give ham styrke og tro på, at det kunne lykkedes.

Marcus har været SÅ glad for dig og for undervisningen,og han har fået virkelig meget ud af det, siger han.

Vi skal huske dig en anden gang, evt. til engelsk. Tak for alt. Og du får vores varmeste anbefalinger med på vejen. Du har været fantastisk, også som person og har set mere godt i vores søn, end mange skolelærere har på flere år 🙂

Tak for det!

Stort knus fra Marcus forældre, Anders & Nina

 

Jeg fik 10 til eksamen!

– der blev lyttet til, hvad jeg havde svært ved. Det var en kæmpe hjælp!

“Jeg skulle til tysk-eksamen om 2 måneder og kunne ikke sige en rigtig sætning på tysk, selvom jeg havde haft det i 2 år.

De første par gange jeg havde tysk med Helle-Sofia, begyndte nogle ting at blive mere klare. De ting, jeg havde svært ved, blev forklaret på nye måder, indtil jeg forstod det.

Efter en periode sagde det bare “pling”, og de ting, jeg ikke havde kunnet forstå siden 7.klasse, gik pludselig op for mig. Det var rigtig fedt, specielt fordi, der blev lyttet til, hvad jeg havde svært ved. Det var en kæmpe hjælp, og jeg rundede af med et 10-tal til eksamen. :-) Clarissa 

Jeg endte med at få det 7-tal til eksamen, som jeg ønskede!

– jeg vil klart anbefale ”Tante-Tysk” og Helle-Sofia’s tysk undervisning til alle som ønsker at bliver mere sikre i det tyske sprog!

Jeg gik i 2.g, og den mundtlige tysk-eksamen stod for døren. Jeg har aldrig været særligt god til tysk, og følte mig ofte usikker, – da jeg ofte følte, at jeg manglede ord. Min tysklære havde givet mig 4 i årskararakter. Jeg ville dog virkelig gerne komme op på et 7 tal til eksamenen. Derfor opsøgte jeg Helle-Sofia.

Hun lavede et program, hvor jeg blev undervist hver anden dag i 10 dage. Så jeg derfor fik et intensivt tyskkursus op til eksamen. Til hver time, sendte jeg en tysk tekst til Helle-Sofia, som vi havde gennemgået i løbet af skoleåret. Den læste hun og forberedte sig i. Vi øvede herefter at jeg skulle præsentere denne tekst på tysk, som jeg ville skulle gøre til en eksamen. Helle-Sofia hjalp mig med ord, hvis jeg kom i tvivl.

Før og efter eksamens-træningen, lavede vi sparring i form af samtale. Træningen betalte sig virkelig godt af, og jeg endte med at få det 7-tal til eksamen, som jeg ønskede. Jeg følte virkelig at jeg fik MEGET ud af den intense træning, som jeg fik, og jeg vil klart anbefale ”Tante-Tysk” og Helle-Sofia’s tysk undervisning til alle som ønsker at bliver mere sikre i det tyske sprog!

Med venlig hilsen

Jonas Larsen

 

Stil et spørgsmål, book et forløb:

Ring til mig på : 2072 0475

Ring til mig på skype ved at trykke på call-knap

 

 

 

Kommentarer (2)

 • comment_avatar

  Helle

  |

  Du er bare så sej. Hvor er det fedt det du gør. Mvh Helle

  Reply

  • comment_avatar

   Tante

   |

   Tusind tak søde Helle 🙂 dejligt med din feedback! Det er jo mit hjerteblod, så det er dejligt, at det gør nytte og skaber glæde! kh Helle-Sofia

   Reply

Skriv en kommentar