Tyskkurser hos FOF

 

Mit populære onsdagshold starter op igen på Kosmopol (Nørreport) medio september:

Kosmopol (Nørreport) fra 13.9.2017 kl. 10.30

* Tysk på “gymnasie – niveau” og opefter

OBS: dette er et rutineret hold med mange faste, flittige kursister, som jeg har skolet i 3 år!

Vi har det sjovt, vi giver den gas, og du bliver udfordret sprogligt og pædagogisk hele tiden, både af mig og de andre på holdet.

Det er et åbent og imødekommende hold, og der er typisk en vis spredning på holdet både ift. alder og ift. tyskkundskaber. Nogle er meget flittige, modige og rutinerede i at sige en masse på godt og flydende tysk. Andre kaster sig gerne ud i at sige noget, uden at det er helt grammatisk korrekt og får så feedback fra mig undervejs. Andre igen er mere tilbageholdende og deltager med enkelte kommentarer eller spørgsmål. Der er også deltagere på holdet, som før har gået på et B1+ hold, men er vant til, at jeg kører dem i stilling med grammatik, ordforråd og lytteforståelse.

Jeg lægger vægt på, at man gør sig umage med at få styr på grammatikken og får mulighed for at træne den svære disciplin at sige noget spontant på tysk. Derfor kører jeg typisk første lektion som snakke-time, hvor vi på tysk taler om/diskuterer en novelle eller andet, vi har læst derhjemme.

2. Lektion er som oftest “Grammatikstunde”.

Vi aftaler hvilke temaer, vi gennemgår, når vi mødes 1. gang ift. et oplæg fra mig som underviser. Jeg laver en undervisningsplan sammen med holdet.

Sidste sæson læste vie en bog, som Birgit (en af mine faste kursister) har købt med hjem til de faste på holdet i Berlin. En aftale fra sæsonafslutning i marts måned.

Den hedder “Zehn-Minuten-Geschichten” og versionen er den med “Die Schrägsten”.

Læs mere om bogen her: 

Den kan også bestilles på Amazon.de, men tal med mig før du køber, hvis du er ny 🙂

Det er Berliner historier med masser af stof til samtale om Berlin, kultur, menneskelige temaer, relationer og meget andet.

Denne sæson komnmer til at læse en ny bog, som jeg spændt afventer på onsdag 🙂

 

Se video om mine hold og min undervisning

Vil du gerne se, hvilken “fisk” hun er, hende der “Tante Tysk” – så kan du høre lidt mere om:

1. Hvordan jeg underviser og hvilke tyskhold, jeg har på FOF

2. Hvordan du kan tilmelde dig mine FOF-hold

Min underviser-profil

Jeg underviser interaktivt og praktisk musisk orienteret.

Dvs. jeg lægger vægt på anvendt sprog i praksis – uden støvet terperi, men med masser af intuitiv læring med afsæt i emner og situationer, du og dine medstuderende kan genkende og finder relevante og spændende.

Jeg lægger også stor vægt på, at du føler dig tryg og godt tilpas på mit hold, at alle i gruppen kan få taletid og der er en god tone og samtalekultur på holdet. Jeg er samtidig lidt “tante skrap” ift. at du gør noget ved både grammatik og dine talefærdigheder.

Stil et spørgsmål eller hør mere: 2072 0475

Skype mig: connect med mig på tantetysk og bed om at blive ringet/skypet op.

 

cius, Hellesofia.com

Skriv en kommentar

Følg din tante på Facebook