Engelsk A1-B2

Hold hos Politiet

Jeg underviser hos dansk politi og har gjort det siden 2014. Politiet har deres eget sprogforbund og hyrer mig via FOF til at undervise på deres hold, som typisk kører fra september til og med januar.

Jeg har alle slags politfok på mine hold, og det giver en sjov og varieret undervisning, fordi der er mange praktiske situationer fra dagligdagen i spil i undervisningen. Undervisningen er meget orienteret mod elevernes dagligdag, og der er stor fokus på samtalefærdigheder, kombineret med grammatiktræning.

Udtalelse fra kursister

I efteråret 2019 har jeg haft et A1 hold, og her kan du læse, hvad en af mine kursister siger om deres udbytte af undervisningen:

 

Jeg ta´r dialogen med fremmede på gaden nu!

Jeg har kun haft den smule engelsk jeg fik lært i folkeskolen tidernes morgen for 16 år siden, og har været på arbejdsmarkedet siden, hvor jeg hverken har talt eller brugt engelsk. Det har medført, at jeg havde glemt den smule engelsk som jeg nu kunne, hvilket var årsagen til, at jeg ville udvikle mit engelsk hos Helle-Sofia.

Nu, allerede efter to forløb hos Helle-Sofia, kan jeg mærke, hvor meget jeg har rykket mine engelskkundskaber og grænser.

Helle-Sofia har hjulpet mig med at lære engelsk ved at give mig nogle værktøjer, som jeg selv kan arbejde videre med. Sagt med andre ord, har hun opbygget skellettet for mig, og nu bygger jeg så hele tiden kød på skellettet. Denne metode har været meget givende for mig.

Endvidere har jeg før hen været tilbageholdende med at tale engelsk med fremmede på gadeplan, ferie i udlandet mv., idét jeg havde svært ved at tale engelsk og følte at det var ret pinligt.

Denne barrikade er jeg nu, takket være Helle-Sofia, brudt igennem og er ikke længere nervøs for at tage dialogen på engelsk med fremmede mennesker.

Mvh

Akin Oruc, Beredskabssektion

Jeg dør ikke af at springe ud i det!

“Jeg vil gerne sige tak for nogle hyggelige og lærerige timer.

Jeg har fundet ud af hvad der skal til for, at jeg kan forbedre mit engelsk….øvelse, vedholdenhed og acceptere, at det er ok ikke at være god til alt, bare fordi jeg er voksen…. og så det at turde springe ud i det, man kan nok ikke dø af det 😉

 

Ha det godt til vi måske ses igen 😉

MVH

Betina, Rigspolitiet”

Tak for de gode tips til selvstudium!

Jeg synes, det er et hyggeligt lille hold, Helle-Sofia, med god stemning og tryghed 😉 Du skal også have tak for de tip du har givet til mulighed for selvstudium 😉 

 

Mvh

Lisbeth